SealMate

Met de SealMate maak je eenvoudig en snel de voorvork keerringen schoon. Zelfs als ze al lekken, dan is er dikke kans dat het lekken stopt.

Al jarenlang wordt aan klanten meer dan 100 euro per vorkpoot berekend door garages voor vervanging van keerringen in lekkende vorkpoten. Maar met de SealMate kan je dikwijls zelf ter plaatse de lekkende vorkpoot repareren.

sealmate-zwartDit kleine stukje gereedchap is zodanig ontwikkeld dat je het vele malen kunt gebruiken en gemakkelijk in een jaszak kunt meenemen.

Keerringen van een vorkpoot gaan niet zomaar lek; er zit dikwijls alleen maar wat opgehoopt vuil tussen. Haal je dat vuil weg, dan is de kans heel groot dat het lekken stopt.
Rij je er te lang mee door, dan is de kans groot dat je keerring echt stuk gaat en het je dus 100 euro per poot gaat kosten.
Om dat vuil weg te halen wordt ook wel een voelermaat gebruikt. Doe dat niet! Daarmee maak je de keerringen gegarandeerd stuk, door de scherpe stalen rand van zo’n meetinstrument!

De SealMate kan je honderden euro’s of heel veel tijd en ellende besparen.

Ze kunnen gebruikt worden voor crossmotors, enduro’s, wegmotors, racers, zelfs voor mountainbikes.

Kom je er tijdens een leuke rit achter dat ineens je vorkpoot lekt? Gebruik dan dit kleine stukje gereedschap om je probleem binnen enkele minuten op te lossen: Je dag niet vergalt en honderden euro’s bespaard.

Nu in onze shop te koop; bestel hem meteen.

Voordelen van de SealMate:

  • De Seal Mate is het enige stuk gereedschap in de markt, waarmee je lekkende voorvorkkeerringen kunt repareren.
  • Het werkt bij bijna alle motorfietsen; voor zowel conventionele als USD voorvorken.
  • Binnen 5 minuten repareer je de voorvork, zonder de vork te hoeven verwijderen of te demonteren.
  • Sommige garages bevelen aan om de vork te reviseren bij een lekke keerring (voor slechts €200,=), terwijl dat vaak helemaal niet nodig is. Tenzij ze echt versleten zijn.
  • Seal Mate heeft al meer dan 100000 mensen geholpen met het repareren van lekke voorvorken